Att vara medlem i kören

Sjung med oss!

Vi söker nya sångare i alla stämmor inför pågående och kommande projekt. I höst november 2013 ska vi sjunga musik av Benjamin Britten, bl a Hymn to St Cecilia och Rejoice in the Lamb och behöver förstärkning i alla stämmor.

Vi repeterar i Haga församlingshem onsdagar mellan kl 19-21.30.

Vi är en mycket spännande amatörkör med höga musikaliska ambitioner och en mycket bred och varierad repertoar. Vi har gjort allt från opera till jazz, men har även en speciell förkärlek för tidig musik. Vår körledare spelar luta, oud och saz förutom gitarr, och ackompanjerar ofta kören. Han arrangerar även mycket musik speciellt för kören, och det kan vara allt från medeltidshymner till folkvisor och även pop/rock. Även andra i kören spelar olika instrument, t ex medeltidsharpa, blockflöjter och slagverk, och ibland integreras detta i körens framträdanden. Så om du som funderar på att gå med i kören spelar nåt instrument förutom att sjunga så tycker vi det är väldigt intressant! Då vi sjunger notbunden musik så bör du kunna läsa noter och gärna ha tidigare körvana. Ofta erbjuds dock auditivt stöd till instuderingen, i form av midi-filer eller inspelningar av aktuella verk, och varje stämma har en stämledare som håller i egna stämrep när nytt material övas in, så man får alltid hjälp med att lära sig sin stämma om man känner att man behöver det.

Tycker du det verkar intressant? Då är du varmt välkommen att kontakta Mikael för provsjungning: tel 031-13 04 97, eller skicka e-post till mikael.paulsson@bahnhof.se

facebook  Hitta oss på Facebook